banc de perruques

  • El Banc de perruques neix l’any 2013
  • Quatre sòcies realitzen la formació en PICAM
  • Es nodreix d’aportacions externes
  • Col·laboració de la perruqueria UNNE
  • El servei és totalment GRATUÏT

REGALA ELS TEUS CABELLS PER AL BANC DE PERRUQUES DE LA MARINADA

REGALA ELS TEUS CABELLS PER AL BANC DE PERRUQUES DE LA MARINADA

 Marinada, l’associació d’autoajuda per a les dones amb càncer de mama del Garraf, llança una campanya solidària de recollida de cabell en el marc del Dia Internacional del Càncer. En aquesta campanya, que durarà tot l´any, es convida a totes les perruqueries i persones, que desitgin, a donar el seu cabell.  L’objectiu és nodrir el banc de perruques que té l’associació per a així donar un major servei a les dones que pateixen càncer de mama o un altre tipus de càncer.

 Moltes d’elles acudeixen a Marinada perquè els donin suport i ajuda sobre la malaltia, és conegut que  un dels signes més evidents de la malaltia és la pèrdua de cabell.  Com més èxit tingui la campanya podrem oferir més perruques i donar un major i millor servei per a les afectades.
La necessitat de tenir una perruca en molts dels casos es fa imprescindible. En Marinada se li proporciona i cedeix la perruca gratuïtament a les persones que ho sol·liciten. 
Com que la demanda ha crescut bastant és necessari renovar i nodrir el banc de perruques. És per això, que l’associació fa una crida a la col·laboració de tots.

S’habilitarà un formulari en la pàgina www.marinadanvg.cat on podran inscriure’s totes aquelles persones i perruqueries que desitgin formar part d’aquest projecte. MarinadaDream Communication Pr seran els encarregats de portar a terme la campanya i convocaran a les perruqueries participants a un esdeveniment on s’informarà sobre la malaltia, la cura del cabell de la donant i els diferents aspectes a tenir en compte per una recollida conscient del cabell.

COL·LABORADOR

TORRENTS CARBO
C/ Albert Salvany i Bertran, 7-9. 08800 Vilanova i La Geltrú. Teléfono 93.893.15.35

ÚLTIMES NOTÍCIES

REGALA ELS TEUS CABELLS PER AL BANC DE PERRUQUES DE MARINADA

Estem tenint errors tècnics amb els email enviar-lo a dreamcommunicationpr@gmail.com o utilitzar el Chatwhassap

× ChatWhassap